Слово твоє - світильник перед ногами в мене, світло на моїй стежці (Пс 119,105)
Всі новини
17-03-2019, 21:26
«Коли залунав цей голос, Ісус залишився сам» (Лк 9,36).  Все має провадити до досвіду Бога, щоб залишився Він. Бо тільки в Ісусі Христі єдине спасіння, тільки Він сенс і радість нашого життя, якщо так є то ми на правдивій дорозі до Пасхи, а якщо є по іншому то потрібно не падати в відчай, а
12-03-2019, 10:30
Я волів би мати тисячу хрестів, і кожен хрест був би для мене легким і солодким, якби я не мав безперервного випробування, яке спричиняє постійну невпевненість: чи подобаюсь я Богові у моїх справах… Жити у такому стані дуже боляче… Я погоджуюсь на це, але мені здається, що ця моя згода, це моє
11-03-2019, 10:30
Деякі внутрішні потіхи є дитячою поживою! Вони не є ознакою досконалості. Не втіха, а біль нам потрібен. Остиглість, нехіть, слабкість – ось ознаки справжньої любові. Біль є приємним, вигнання прекрасним, тому що, терплячи, ми можемо дати щось Богові. Дар нашого болю, наших терпінь є великою річчю,
8-03-2019, 10:30
Доню моя! Я добре розумію, що твоя хресна дорога стає для тебе щораз важчою. Однак зваж на те, що на Хресній дорозі Господь Ісус Христос звершив діло нашого відкуплення і на хресній дорозі мусить звершуватись спасіння відкуплених душ.
6-03-2019, 10:30
Насамперед я зобов’язаний сказати тобі, що Ісус потребує такої людини, яка разом із Ним терпить через людську безбожність, і тому Він веде тебе дорогами терпіння, про що ти пишеш мені у своєму листі. Але нехай завжди буде прославлена Його любов, яка вміє поєднувати солодке з гірким і перемінювати
1-03-2019, 13:00
О доню, раджу тобі, крім любові до Бога, любов до Церкви, яка є Його Обручницею. Ця мила голубка може відкласти яйця, з яких потім можуть народитися молоді голубенята. Постійно дякуй Богові за те, що ти є донькою Церкви, беручи приклад із багатьох душ, які випередили тебе у щасливому переході до
28-02-2019, 10:30
Молися за людей нечесних, молися за людей ревних, молися за Папу Римського, за всі духовні й матеріальні потреби святої Церкви, нашої найласкавішої Матері. Особливо молися за всіх, хто працює над спасінням душ і на славу нашого Небесного Отця.
20-02-2019, 10:30
Щоб наслідування Христа було правдивим, необхідні щоденне розважання і безустанне роздумування над життям Ісуса Христа. З розважання і застанови зроджується пошана до Його діянь, а з пошани – прагнення і радість наслідування
18-02-2019, 10:30
Так як і бджоли, котрі без вагання неодноразово перелітають розлогі луки, щоб дістатися до пахучих квітів, а потім, втомлені, але задоволені й обтяжені пилком, повертаються до стільника з медом, щоб там довершити в мовчазній, але плідній праці мудре перетворення квіткового нектару в нектар життя,
17-02-2019, 09:30
Роздумуй і завжди май перед очима душі велику покору Божої Матері – нашої Матері. Що більше Вона збагачувалась небесними дарами, то глибше занурювалась у покору.
16-02-2019, 18:00
Поради для закоханих від отця Лаврентія Жезіцького: За якими критеріями варто обирати собі другу половину? Чи обов'язково потрібно шукати віруючого супутника життя? Чи сварки є причиною, аби не продовжувати стосунки? Священик згадує свої юнацькі роки та на своєму прикладі дає поради, як має



Відпочинок на морі о. Корфу

о. Корфу .-  Скоп’є   2-х разове харчуванняПрограма туру:

Відпочинок на морі в Греції з паломництво в Меджугор'є

о. Корфу . (6 днів, 5 ночей) - Меджугор’є (4 дні, 3 ночі) Скоп’є  (1 день, 1 ніч)2-х разове харчування,  ПЕРША ЛІНІЯ!

Відпочинок у Греції з паломництвом до Меджугор'я



Паломництво до святого Афону

Тур до найбільшої святині православного світу - монашої республіки Афон в Греції. Сюди мріє потрапити, мабуть, кожен християнин східного обряду. Афон – це єдине місце на землі, де світська влада і ...

Запрошуємо на нашу Facebook-сторінку!
Ви вже поставили like?
 
Кожен сьомий християнин живе в країні з переслідуваннями
Цього року у світі вбили 25 священиків
«Допомога Церкві в потребі» здійснила у 2017 році 5357 проектів
Францисканський священик: число християн у Вифлеємі катастрофічно падає
На прощу до Зарваниці цьогоріч очікують до 100 тисяч паломників
Краще за тиждень
Мультимедія
Фоторепортаж із зустрічі богопосвячених осіб
Різдвяна історія, що вражає
Різдвяні рекламні ролики, що зворушують до сліз
Сестри-домініканки заспівають на Національній церемонії запалення Різдвяної ялинки в США
Як російськомовні молодики вимагали поховати бійця за ... язичницькими традиціями