Слово твоє - світильник перед ногами в мене, світло на моїй стежці (Пс 119,105)
Всі новини
Сьогодні, 10:30
Прошу тебе приймати ті духовні випробування, які допускає доброта Отця Небесного, і не бентежитись, довіряючись обіцянкам того, котрий займає місце Бога та через якого виявляє тобі любов, прагнучи для тебе всякого добра, й від чийого імені промовляє до тебе. Терпиш, і це правда, але ти погоджуєшся
Вчора, 10:30
Запам’ятайте, доньки, що я є ворогом марних прагнень, не говорячи вже про прагнення небезпечні та лихі. Бо якби навіть прагнення саме в собі було добрим, то не завжди воно є добрим для нас, особливо, якщо воно поєднано з надмірними клопотами і в той час, коли Бог не вимагає саме цього добра, а
15-10-2018, 13:30
Хочеш піднятися на гору? А Бог хоче, щоб сходив! Постійно маєш надію дійти? Тим часом дивуєшся, що падаєш. Постійно треба зважати на падіння. Треба погодитись залишатися завжди бідною та безсилою, і у цьому вся трудність.
14-10-2018, 10:49
Нещасливими є ті люди, котрі кидаються у вир турбот цього світу, - чим більше вони люблять світ, тим більше помножуються їхні пристрасті й тим більше вони нездатні задовольнити свої прагнення. Звідси походять неспокій, брак терпеливості, жахливі удари, що розбивають їхні серця, які вже не б’ються
13-10-2018, 11:25
Ти турбуєшся, моя доню, щоб відшукати найбільше добро. Але, правду кажучи, воно є в тобі й тримає тебе розпростертою на оголеному хресті, даючи тобі силу, щоб перенести нестерпний біль; воно нагороджує тебе любов’ю, щоб ти могла – навіть через біль – любити Любов. Твій страх спричинений твоїм
10-10-2018, 10:30
Якщо йдеться про твої духовні справи, то будь спокійною і щораз гарячіше довіряй себе Ісусові Христові. Старайся завжди в усьому підкорятися Божій волі – як у приємних ситуаціях, так і в неприємних, і не турбуйся завтрашніми клопотами.
9-10-2018, 10:30
Я прошу тебе, щоб ти не тривожилася з приводу моїх терпінь. Я і надалі терпітиму, адже якими б великими не були терпіння, вони стають приємними для душі, якщо взяти до уваги те добро, яке очікує нас завдяки цим терпінням.
8-10-2018, 19:08
Заохочуємо поглянути на хрест як джерело надії та сил, щоб пробачити і стати кращою людиною! Рішення Ісуса Що ви бачите, коли дивитеся на хрест? Коли про нього думаєте? Чи тільки страждання? Складно заперечити, що саме воно найперше кидається у вічі. Проте основне значення Страстей Христових та
7-10-2018, 19:07
Бог у різний спосіб, говорить Богородиця, закликає нас до духовного пробудження, до мужності обрати святість. І звертається із цим закликом до святості Господь до кожного з нас: "Будьте святі, Я бо святий!" (Лев 11:44, 1 Пт 1:16). Один священик розповідав, что прийшов якось читати студентам лекцію,
7-10-2018, 10:30
Я відчуваю, що моє серце просто виривається з грудей, коли чую про твої терпіння, і не знаю, що можу зробити, щоб полегшити їх тобі! Чому терзаєш себе? Доню моя, я ніколи не бачив, щоб Ісус Христос нагороджував тебе коли-небудь стількома скарбами, як тепер. Я ніколи не бачив, щоб ти була настільки
5-10-2018, 13:30
Любов - це сміливість.... Це сміливість подивитися в очі своїм страхам. Це сміливість почати, сміливість продовжити і сміливість закінчити.
4-10-2018, 18:30
Крокуймо завжди вперед, хоч би й повільно. Поки ми маємо добру й рішучу волю, далі сміливо ступаймо по нашій дорозі. Ні, мої любі доні, вправляючись у чеснотах, не обов’язково працювати над усіма ними водночас. Це спричинило б безлад у ваших думках і почуттях, а також занадто обтяжувало б їх.
3-10-2018, 13:15
Не хвилюйся, коли не можеш молитися умовою молитвою, приймати Святе Причастя й віддаватися всім твоїм побожним практикам. Намагайся у цей час усіляко скріплювати з’єднання з нашим Господом через сповнені любов’ю прагнення, молитовні стрілисті акти, духовні Святі Причастя.

Запрошуємо на нашу Facebook-сторінку!
Ви вже поставили like?
 
АКЦІЙНА ЦІНА у паломництво до МЕДЖУГОР'Є. Осінній Будапешт

АКЦІЙНА ЦІНА!!! Невеличке хорватське селище в Боснії, яке розташоване біля підніжжя двох гір – Крживаца і Подбрдо, звідки його назва Меджугор’є, на початку 80-х років стало місцем об’явлення ...

Проща до Люрду

Національна проща до Люрду. Відкрий паломництво по-новому!

Свята Земля (Львів/Київ)

Паломницький тур до Ізраїлю – місця, де провів своє земне життя Спаситель. Щоденно Літургії у святих місцях. Відвідування всіх святинь, пов'язаних з земним життям Ісуса. Паломництво відбувається у ...

Європейський вікенд: духовні таємниці Відня та Будапешта

Запрошує на незабутні вихідні до чарівного Будапешта та величного Відня. Якщо хочете трішки відпочити і духовно обновитись – Вам з нами! Пам’ятайте, спогади- це єдине, що залишиться у Вашому серці ...

Паломництво у Меджугор'є. Час об'явлення Пресвятої Богородиці

Меджугор`є  унікальне місце на землі, світовий центр молитви,  куди стікаються люди з усього світу... Тут  події розпочались 21 червня 1981р і згідно слів візіонерів, Богородиця об`являється ...

Цього року у світі вбили 25 священиків
«Допомога Церкві в потребі» здійснила у 2017 році 5357 проектів
Францисканський священик: число християн у Вифлеємі катастрофічно падає
На прощу до Зарваниці цьогоріч очікують до 100 тисяч паломників
Меджугор'є: Статистика за червень, 2018
Краще за тиждень
Мультимедія
Як російськомовні молодики вимагали поховати бійця за ... язичницькими традиціями
5 нових християнських кінострічок для осінніх рефлексій
Завершилась велелюдна Успенська проща у Зарваниці
Тисячі вірних взяли участь у поході зі свічками у Зарваниці
Успіння Пресвятої Богородиці. Історія та традиції свята