Слово твоє - світильник перед ногами в мене, світло на моїй стежці (Пс 119,105)
Всі новини
Вчора, 18:00
Міжнародний день боротьби з бідністю – Міжнародний день ООН, встановлений резолюцією 47/196 Генеральної Асамблеї ООН 22 грудня 1992 року, який відзначають щорічно 17 жовтня. Метою проведення цього дня є підвищення усвідомлення необхідності боротися за ліквідацію бідності та злиднів у всіх країнах,
15-10-2018, 17:30
Вірте Божим обітницям. Легко сказати, правда? Але не легко зробити. Мабуть, дорослим навіть важче, ніж дітям. Є певні речі, які можуть зруйнувати нашу впевненість у Божій здатності або Його готовності виконати обіцяне. 
6-10-2018, 17:30
У своєму житті ми так багато витрачаємо часу на те, щоб побути з нашими рідними, друзями і близькими, що на себе його часто не залишається. Адже кожному з нас іноді просто необхідно побути з самим собою наодинці.
1-10-2018, 16:30
Що таке гріх? Що означає — йти за Христом ? Чи виконання заповідей є вершиною християнської етики? Прочитайте про це та більше в енцикліці Veritatis Splendor — “Сяйво істини” Папи Івана Павла ІІ (підписана 25 років тому — в серпні 1993 року). 
28-09-2018, 17:30
Часто, мабуть, у кожного з нас бувають моменти неуважності під час молитви – коли думки наче навмисне снуються в голові і не дають зосередитись. Це не унікальна проблема декількох, а швидше універсальна, людська. Чи є неуважність на молитві свідченням незрілості чи невміння молитися? Чт і Як можна
26-09-2018, 20:00
Ми всі стикаємося з розчаруваннями в різних сферах нашого життя. Це серйозна проблема в житті більшості людей, і християни не є винятком в цьому питанні. Але так не повинно бути. Як нам навчитися долати їх і зберігати свої серця націленими на Господа? 
26-09-2018, 19:00
«Якщо я отримаю весь світ, але втрачу свою родину – я програв», – написав Нік у своїй книзі «Любов без обмежень». Уся планета дивується історії його кохання: чоловік без рук і ніг не тільки одружився з красунею Канае, а й став щасливим батьком чотирьох дітей. Як таке можливо? Пропонуємо кілька
25-09-2018, 15:30
Ви, мабуть, важко працюєте кожного дня. Тому гроші, які залишаються після оплати всіх рахунків та покупок найнеобхіднішого, потрібно витрачати правильно. Не знаєте, з чого почати? Вчені рекомендують задуматись над тим, що приносить вам щастя, пише Мізки.com.
24-09-2018, 11:00
Коли ми довго очікуємо чогось, наші надії можуть народжуватися і вмирати сотні разів. Часто через нездійсненість наших сподівань, почуття пригніченості стає нашим постійним супутником. Якщо ви опинилися посеред тривалого очікування, ось п’ять молитов, які наблизять вас до Ісуса.
10-09-2018, 17:24
Ось вже й діти пішли до школи, а для батьків, котрі багато працюють — це справжнє полегшення, адже про їх дітей протягом цього часу турбуватимуться вчителі. Та чи дійсно навчальний заклад це місце, де дитину навчать усьому? Однозначно ні. Є інформація, яку до дітей мають донести саме батьки. І
7-09-2018, 14:00
Християнин може молитися вдома, але є молитовна справа, яку один християнин звершити не може, і яку Господь закликав звершувати всій Церкві в єдності. Ці служби і звались «літургійними» від двох грецьких слів «лейтон» і «ергон» – спільна справа. Це і є Літургія.
6-09-2018, 13:30
В книзі британського невропатолога Олівера Сакса “Музикофілія” йдеться про те, яке місце займає в нашому житті музика. З його слів, музика – це те, чим повинен займатися кожен
5-09-2018, 17:30
Життя – прекрасне, але непросте. А що варто взяти до уваги, щоб не розчаровуватись у житті? От кілька думок.

Запрошуємо на нашу Facebook-сторінку!
Ви вже поставили like?
 
XML error in File: http://palomnyk.org.ua/rss.xml

XML error: at line 0

Цього року у світі вбили 25 священиків
«Допомога Церкві в потребі» здійснила у 2017 році 5357 проектів
Францисканський священик: число християн у Вифлеємі катастрофічно падає
На прощу до Зарваниці цьогоріч очікують до 100 тисяч паломників
Меджугор'є: Статистика за червень, 2018
Краще за тиждень
Мультимедія
Як російськомовні молодики вимагали поховати бійця за ... язичницькими традиціями
5 нових християнських кінострічок для осінніх рефлексій
Завершилась велелюдна Успенська проща у Зарваниці
Тисячі вірних взяли участь у поході зі свічками у Зарваниці
Успіння Пресвятої Богородиці. Історія та традиції свята