Слово твоє - світильник перед ногами в мене, світло на моїй стежці (Пс 119,105)
Всі новини
Вчора, 12:33
Зрада завжди має серйозну, глибоку причину. Усі мріють про довгу, вічну любов, але насправді дуже багато хто зраджує. Чому? Тому що хтось поводиться нечесно. Між іншим, в плані подружніх зрад немає істотної різниці між представниками двох статей. На противагу загальноприйнятій думці про те, що
20-11-2017, 09:41
Як часто ми чуємо, що часу ні на що не вистачає, що він невпинно минає і нічого не вдається встигнути. Однак і насправді часу буде завжди недостатньо, якщо ми не навчимось наповнювати його речами цінними, а особливо – пріоритетними.
18-11-2017, 16:43
Не існує, звичайно, єдиного рецепту, який допомагав би усім подружжям добре почувати себе разом. Але, безумовно, не може бути добре з іншою людиною тому, кому не добре з самим собою.
18-11-2017, 09:07
Людині не обов'язково сидіти за гратами, щоб відчувати себе бранцем. Люди можуть перебувати в полоні власних ідей, виборів та ідеалів. Якщо мрієте - нехай ваша мрія буде великою, якщо думайте - думайте про щось масштабне, а якщо любите - любіть всім серцем. Щастя - це свідомий вибір, і немає ніяких
17-11-2017, 16:00
Коли ми хочемо бути щасливими – ми маємо бути вдячні, – розповів о. Андрій Микитюк  зі Львова у програмі “Вечірні діалоги” на Живому радіо “Воскресіння”.Вдячність – це запорука того, що людина може бути щасливою. Без почуття вдячності людина сприймає все як належиться: чи то від Бога, чи від людей,
17-11-2017, 12:49
Всі ми любимо ходити до храму і кожен християнин особливо любить свій храм: той, у якому його чи його родичів хрестили, той, у якому прийняли Таїнство вінчання, той, у якому можна почути Слово Боже і вознести до Господа молитви. Кожен по-особливому любить той храм, до розбудови чи прикрашання якого
17-11-2017, 11:42
Нещодавно на консультації один батько сказав: мені легше взяти ременя, бо тоді мій син робитиме так, як потрібно, так, як я хочу. Але я розумію, що це матиме нетривалий результат: таким чином я не виховую в ньому відповідальності, розумного ставлення до себе, до інших, до своїх обов’язків…
16-11-2017, 15:18
Не секрет, що мама є авторитетом для маленької дитини. В іншому разі, ми хочемо, щоб було саме так. На жаль, часто батьки використовують свою перевагу над дитиною і підвищують голос з метою донести певну інформацію. Звичайно, що вони теж люди. Виникають різні ситуації в житті, які можуть
16-11-2017, 14:46
Читаючи Євангелію і твори Отців, Катехизм, ми для себе відкрили багато про Бога і це є дуже важливо для нас. Але ще важливіше не тільки знати про Бога, але самому пізнавати Бога. А це відбувається лише в нашій молитві. Святе Євангеліє, твори Отців чи Катехизм це розповідь когось про Господа, це
16-11-2017, 10:23
Більшість з нас вступає в ніч спокою; ми відкладемо тяготу дня, втома, тpевоги, напруга, занепокоєння. Ми відкладемо все це на порозі ночі і увійдемо в забуття. У цьому забутому ми беззахисні; протягом цих нічних годин Один Господь може покpить нас Своїм крилами. Він сильний захистити наші сеpця
15-11-2017, 09:34
Як слухачі ми думаємо з швидкістю 500 слів на хвилину, типова швидкість мовлення від 125 до 150 слів. Ця різниця спричинює, що думки починають бігти власними стежками, відбігаючи від того, що чуємо.
13-11-2017, 16:14
Ми всі потребуємо любові і прийняття, це є життєві базові потреби. І ми намагаємося задовільнити їх, як можемо і як вміємо.
13-11-2017, 09:49
Розмови про секс із дітьми, а тим більше з підлітками, бентежать багатьох батьків. «Як же я з ним про це говоритиму? Підросте, сам про все дізнається». Те, що дізнається, це точно. Питання полягає в тому, від кого дізнається і що саме дізнається. Від батьків у нормальних умовах або від старших
11-11-2017, 10:48
Подружжя, які будуються на принципі: "Ти повинен/на мене ощасливити!", тримаються недовго, перша ж криза їх може зламати. Молодим людям потрібно зрозуміти, що навіть штамп в паспорті та шлюб в церкві не означає, що ви стали власністю один одного. Дружина і чоловік є вільними людьми, які зробили
10-11-2017, 16:43
Як часто ви самі ходите в кіно чи кафе? Вважаєте, що інші вас не зрозуміють, і косо дивитимуться? Але насправді кожному із нас інколи потрібно проводити час наодинці з собою. Як зауважує блогер Крістіна Лінг, це потрібно для відпочинку і впорядкування думок.

Запрошуємо на нашу Facebook-сторінку!
Ви вже поставили like?
Читають Коментують
Що не так з братом Ілією з Кальві, або чи все гаразд з нашою вірою? - Блог Сергія ІВАНИЦЬКОГО
3
10 глибоких християнських фільмів, заснованих на реальних подіях
2
Чи третя година ночі насправді "година диявола"?
2
Люди працюють щонеділі і у святкові дні, і на них сипляться біди
2
"Батюшка! Обвінчайте нас, ми вже два тижні живемо разом, познайомилися на дискотеці. Більше не хочемо жити в гріху. Якщо ви нас не обвінчаєте, то будете мати гріх!" Я пінками вигнав їх аж на вулицю Соборну через сходи храму..." - отець Юстин РУСИН
2
"Марші ЛГБТ можуть знищити Україну! Я б не хотів, щоб ми продали Україну за безвіз" - владика Ян Собіло
2
МОЛИТВИ ЗА ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ
1
Зарваницька чудотворна ікона об’єднує тисячі українських заробітчан Італії у молитві за Україну
1
Легендарний екзорцист: "Одного разу диявол сказав: «Не кричи, бо я оглухну»."
1
Свята Фаустина, монахиня
1
Чи дійсно існує пекло?
1
5 ознак того, що ваша мрія угодна Богові
1
Отець Ян БІЛЕЦЬКИЙ: "Магія – це не ліки від хвороб та проблем!"
1
Молитва виправляє все
1
ВОРОЖКИ, ЕКСТРАСЕНСИ ТА ЦЕРКВА
1
 
За 100 років кількість православних християн у світі більш ніж подвоїлася
Католиків стало більше на 12,5 мільйона
В Ірані все більше молодих людей приймають Христа
У католицькій Церкві підрахували, скільки мирян припадає на одного священика
Пряму трансляцію з Меджугор'я 4 серпня подивилися 780 тисяч людей
Краще за тиждень
Мультимедія
Церкви вже не будуть такими як раніше
Патріарший намісник звершив освячення храму на території 43-ї окремої артилерійської бригади
Патріарх Філарет: Для спасіння треба вірити словам Ісуса Христа і виконувати їх
Планував заздалегідь: вночі у Києві затримали церковного грабіжника
«Справа для Христа» – а як Ти відповіси на великі запитання? Ітерв’ю зі сценаристом фільму