Слово твоє - світильник перед ногами в мене, світло на моїй стежці (Пс 119,105)
Всі новини

Моя ніжна Мама


Меджуґор’я стало для мене серцем, у якому я зустрілася вперше з серцем моєї небесної Мами Богородиці. Я з дитинства завжди любила Ісуса, а Богородиця була для мене такою далекою, що я ніколи не відчувала її присутності, хоча вона завжди освітлювала мою дорогу до Ісуса.Коли я була в Меджуґор’ї, де присутність Богородиці відчувається так близько, мені було тепло і радісно перебувати в її обіймах. Через її Непорочне, чисте, турботливе серце я по-іншому поглянула на Сповідь, молитву серцем, Святе Письмо, піст, Службу Божу (п’ять послань, про які часто говорить Богородиця).  Я почала бачити, як цих 5 послань міняло моє життя. Через молитву серцем (молитву на вервиці) Богородиця тримала мене за руку, відкривала мені мої рани серця, й Ісус через прохання Своєї Матері зціляв їх.
Прощення — це найпрекрасніше, що може бути. Я змогла прийти і попросити пробачення в тих, кого так тяжко було пробачити. Відчувала, як ставала вільною, а серце свобідним, радісним і ніжним. Труднощі, пережиті мною, і ті, які зараз переживаю, — усе в молитві передаю Мамі, яка любить безмежно і так хоче, щоб я, її дитина, завжди приходила до неї, бо її присутність така явна, така жива. Коли буває тяжко прийняти якісь життєві ситуації, кличу її, говорю з нею і кажу: "Мамусю, Мамусю, ти моя ти остання надія! Ти бачиш моє серце, поможи мені!” І відчуваю, що вона поряд, приходить і заспокоює моє серце. Усе, що я зрозуміла через молитву, — це те, що Богородиці потрібна наша довіра, наше відкрите серце.
5 послань (Сповідь, Служба Божа, молитва на вервиці, Святе Письмо, піст)  стали для мене не каменями, які потрібно носити як щось тяжке і неможливе, а через мою Маму небесну вони ставали для мене радістю, вдячністю, підтримкою. Це не рамки, обмеження, а охорона Бога, захист мене і мого життя через Богородицю. Як багато чудес почало відбуватися в моїй сім'ї, навколо мене, в моєму житті, коли я це збагнула. Якою великою та могутньою є довіра і відкрите серце. Дякую за це безмежно велике відкриття в моєму житті! Дякую за цю прекрасну зустріч серця мого і серця моєї небесної Мами, яка так ніжно і бережно веде мене! Сумує зі мною, коли мені сумно. Підтримує мене, коли важко. Радіє зі мною, коли радісно мені. Охороняє мене, відкриває мені через своє любляче Серце волю Божу в моєму житті, випрошує у свого сина Ісуса для мене потрібні ласки і благодаті. Там, де неясність і незнання, — усе через молитву стає ясним і явним.
Тепер я нічого не боюся, бо зі мною Богородиця! Вона ніколи не розбиває серця. Хочу завжди тримати її за теплу руку і ніколи не відпускати.

Офіційний інформаційний центр Меджугор'я в Україні


Запрошуємо на нашу Facebook-сторінку!
Ви вже поставили like?
Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її та натискаючи Ctrl+Enter


Додати коментар
Або водите через соціальні мережі



Термальні води Угорщини – 5 днів релаксу

Тур до Угорщини – відпочинок на трьох термальних курортах – Хайдусобосло, Егерсалок та Мішкольц + знамениті угорські вина в Токаї та Егері. В перший день подорожі відвідування Марії Повч – найбільшої ...

Термальний вікенд в Угорщині

Тур до Угорщини – відпочинок на трьох термальних курортах – Хайдусобосло, Егерсалок та Мішкольц + знамениті угорські вина в Токаї та Егері. Також в програмі туру відвідування Марії Повч – найбільшої ...

Моя Європа – Відень, Прага і Париж

Паломницько-екскурсійний тур до Парижа. В програмі: Лувр, Сакре-Кер, Ейфелева вежа, Нотр Дам де Парі (участь у церемонії вшанування Тернового вінка Ісуса Христа) та прогулянка на кораблику по річці ...

Паломництво до Ізраїлю. Свята Земля

Протягом року Паломницький Центр ВІФЛЕЄМ організовує паломництва у Святу Землю – місце де прожив своє земне життя наш Господь Ісус Христос.

Запрошуємо на нашу Facebook-сторінку!
Ви вже поставили like?
 
Кожен сьомий християнин живе в країні з переслідуваннями
Цього року у світі вбили 25 священиків
«Допомога Церкві в потребі» здійснила у 2017 році 5357 проектів
Францисканський священик: число християн у Вифлеємі катастрофічно падає
На прощу до Зарваниці цьогоріч очікують до 100 тисяч паломників
Краще за тиждень
Мультимедія
Фоторепортаж із зустрічі богопосвячених осіб
Різдвяна історія, що вражає
Різдвяні рекламні ролики, що зворушують до сліз
Сестри-домініканки заспівають на Національній церемонії запалення Різдвяної ялинки в США
Як російськомовні молодики вимагали поховати бійця за ... язичницькими традиціями